Blogg

Här får du tips om verktyg och de senaste uppdateringar.

Vi har beslutat att göra Spendency tillgängligt utan kostnad, här är varför och hur ni får tillgång

När vi för första gången på 100 år har en allvarlig pandemi blir osäkerheten i tillvaron enorm. Det enda man kan säga säkert är att vi kommer framåt genom att samarbeta. Varje enskild organisation eller individ måste bidra med vad de kan. Vissa genom att gå till jobbet, andra genom att stanna hemma. Gemensamt för alla är att vi låter det som är bäst för helheten avgöra hur vi agerar.

För organisationer är det naturligt att angripa all osäkerhet med att snabbt försöka få full koll på sina kostnader. För att hjälpa till så mycket vi kan har vi beslutat göra Spendency gratis tills sista juni för alla som inte redan har tillgång till tjänsten.

Detta gäller oavsett vart i världen ni finns eller hur mycket eller lite spend ni har. Allt ni behöver göra för att komma igång är att skicka ett mail till: covid-19″at”spendency.com för att starta processen.

Vänligen använd din jobbmail och säkerställ att vi får all nödvändig kontaktinformation så att vi vet vem du är och vilken organisation du företräder.

I dessa utmanande tider är vi, Spendencygänget, än mer måna om att hjälpa inköpsorganisation så mycket vi kan.

Spend analysis in different categories and sectors

All spend analysis is the same, but some spend analysis are more the same than others. In this post we look at what the differences are between spend analysis in direct and indirect material categories and between private and public sectors organisations.

Spendency featured in Raconteur and The Times

Spendency features in the latest Raconteur focusing on Supply Chain Innovation. We hope to encourage more organisation to adopt a data driven way of working but also to avoid the most common pitfalls when considering new analytics technology. In short user friendliness should by first, second and third as the system’s primary function is to augment the performance of procurement professionals, not do the work for them.

Hjälp

Har du frågor om Spendency eller behöver du hjälp med att komma igång?
Kontakta oss!