Blogg

Här får du tips om verktyg och de senaste uppdateringar.

Vi har beslutat att göra Spendency tillgängligt utan kostnad, här är varför och hur ni får tillgång

När vi för första gången på 100 år har en allvarlig pandemi blir osäkerheten i tillvaron enorm. Det enda man kan säga säkert är att vi kommer framåt genom att samarbeta. Varje enskild organisation eller individ måste bidra med vad de kan. Vissa genom att gå till jobbet, andra genom att stanna hemma. Gemensamt för alla är att vi låter det som är bäst för helheten avgöra hur vi agerar.

För organisationer är det naturligt att angripa all osäkerhet med att snabbt försöka få full koll på sina kostnader. För att hjälpa till så mycket vi kan har vi beslutat göra Spendency gratis tills sista juni för alla som inte redan har tillgång till tjänsten.

Detta gäller oavsett vart i världen ni finns eller hur mycket eller lite spend ni har. Allt ni behöver göra för att komma igång är att skicka ett mail till: covid-19″at”spendency.com för att starta processen.

Vänligen använd din jobbmail och säkerställ att vi får all nödvändig kontaktinformation så att vi vet vem du är och vilken organisation du företräder.

I dessa utmanande tider är vi, Spendencygänget, än mer måna om att hjälpa inköpsorganisation så mycket vi kan.

Join Our Growing Team

We are looking for an entrepreneurial person, to join our small team of dedicated people to scale up our B2B SaaS solution Spendency and take it global. Find out more about the role and how to apply here.

Spend analysis in different categories and sectors

All spend analysis is the same, but some spend analysis are more the same than others. In this post we look at what the differences are between spend analysis in direct and indirect material categories and between private and public sectors organisations.

Hjälp

Har du frågor om Spendency eller behöver du hjälp med att komma igång?
Kontakta oss!