Blogg

Här får du tips om verktyg och de senaste uppdateringar.

Spendency lanserar en app för effektiv spendanalys på Tradeshifts plattform.

Spendency och Tradeshift lanserar en app för spendanalys och deras första gemensamma kund: Axfood. Spendency, den mest användarvänliga verktyget för spendanalys kommer att finnas tillgänglig som en app på Tradeshifts plattform. Genom att finnas på Tradeshifts plattform kommer Spendency-appen att kunna utnyttja den stora mängden transaktionsdata som flödar på plattformen. Det innebär att kunder, som Axfood, får tillgång till information, det bästa verktyget för att analysera den och därmed ett faktabaserat underlag för att ta strategiska beslut.

Detta partnerskap kommer också att göra det möjligt för Spendency att nå fler kunder globalt.

Läs hela pressmeddelandet.

Why spend analysis?

Although all leading procurement organisation works with spend analysis sometimes you hear people question why a spend analysis is even required to get a holistic view of an organisation’s expenditures. Here is why.

What is spend analysis?

Even though spend analysis as a concept has been around since the birth of strategic sourcing in the mid 1980s, the general knowledge of the topic remains low.  Many understand the big picture -spend has to do with the classification of expenditures, but fail to see the finer details…

Hjälp

Har du frågor om Spendency eller behöver du hjälp med att komma igång?
Kontakta oss!