Blogg

Här får du tips om verktyg och de senaste uppdateringar.

Spendency lanserar en app för effektiv spendanalys på Tradeshifts plattform.

Spendency och Tradeshift lanserar en app för spendanalys och deras första gemensamma kund: Axfood. Spendency, den mest användarvänliga verktyget för spendanalys kommer att finnas tillgänglig som en app på Tradeshifts plattform. Genom att finnas på Tradeshifts plattform kommer Spendency-appen att kunna utnyttja den stora mängden transaktionsdata som flödar på plattformen. Det innebär att kunder, som Axfood, får tillgång till information, det bästa verktyget för att analysera den och därmed ett faktabaserat underlag för att ta strategiska beslut.

Detta partnerskap kommer också att göra det möjligt för Spendency att nå fler kunder globalt.

Läs hela pressmeddelandet.

Spend analysis in different categories and sectors

All spend analysis is the same, but some spend analysis are more the same than others. In this post we look at what the differences are between spend analysis in direct and indirect material categories and between private and public sectors organisations.

Spendency featured in Raconteur and The Times

Spendency features in the latest Raconteur focusing on Supply Chain Innovation. We hope to encourage more organisation to adopt a data driven way of working but also to avoid the most common pitfalls when considering new analytics technology. In short user friendliness should by first, second and third as the system’s primary function is to augment the performance of procurement professionals, not do the work for them.

Hjälp

Har du frågor om Spendency eller behöver du hjälp med att komma igång?
Kontakta oss!