Blogg

Här får du tips om verktyg och de senaste uppdateringar.

Spendency lanserar en app för effektiv spendanalys på Tradeshifts plattform.

Spendency och Tradeshift lanserar en app för spendanalys och deras första gemensamma kund: Axfood. Spendency, den mest användarvänliga verktyget för spendanalys kommer att finnas tillgänglig som en app på Tradeshifts plattform. Genom att finnas på Tradeshifts plattform kommer Spendency-appen att kunna utnyttja den stora mängden transaktionsdata som flödar på plattformen. Det innebär att kunder, som Axfood, får tillgång till information, det bästa verktyget för att analysera den och därmed ett faktabaserat underlag för att ta strategiska beslut.

Detta partnerskap kommer också att göra det möjligt för Spendency att nå fler kunder globalt.

Läs hela pressmeddelandet.

Join Our Growing Team

We are looking for an entrepreneurial person, to join our small team of dedicated people to scale up our B2B SaaS solution Spendency and take it global. Find out more about the role and how to apply here.

Spend analysis in different categories and sectors

All spend analysis is the same, but some spend analysis are more the same than others. In this post we look at what the differences are between spend analysis in direct and indirect material categories and between private and public sectors organisations.

Hjälp

Har du frågor om Spendency eller behöver du hjälp med att komma igång?
Kontakta oss!