Blogg

Här får du tips om verktyg och de senaste uppdateringar.

Spendency lanserar en app för effektiv spendanalys på Tradeshifts plattform.

Spendency och Tradeshift lanserar en app för spendanalys och deras första gemensamma kund: Axfood. Spendency, den mest användarvänliga verktyget för spendanalys kommer att finnas tillgänglig som en app på Tradeshifts plattform. Genom att finnas på Tradeshifts plattform kommer Spendency-appen att kunna utnyttja den stora mängden transaktionsdata som flödar på plattformen. Det innebär att kunder, som Axfood, får tillgång till information, det bästa verktyget för att analysera den och därmed ett faktabaserat underlag för att ta strategiska beslut.

Detta partnerskap kommer också att göra det möjligt för Spendency att nå fler kunder globalt.

Läs hela pressmeddelandet.

Hjälp

Har du frågor om Spendency eller behöver du hjälp med att komma igång?
Kontakta oss!