Blogg

Här får du tips om verktyg och de senaste uppdateringar.

Scottnordic utsedd till Spendency-partner på danska marknaden

Spendency och Scottnordic har den 4 juni ingått ett strategiskt partnerskap för den danska marknaden där Scottnordic kommer att vara återförsäljare av Spendency. Med sin kompetens inom strategiskt inköp och kategorihantering som Scottnordic besitter, kommer danska kunder att få ett utmärkt stöd för att implementera ett av de mest kundvänliga och lättanvända spendanalysverktygen som finns tillgängliga på marknaden.

Läs hela pressreleasen.

Why spend analysis?

Although all leading procurement organisation works with spend analysis sometimes you hear people question why a spend analysis is even required to get a holistic view of an organisation’s expenditures. Here is why.

What is spend analysis?

Even though spend analysis as a concept has been around since the birth of strategic sourcing in the mid 1980s, the general knowledge of the topic remains low.  Many understand the big picture -spend has to do with the classification of expenditures, but fail to see the finer details…

Hjälp

Har du frågor om Spendency eller behöver du hjälp med att komma igång?
Kontakta oss!