Blogg

Här får du tips om verktyg och de senaste uppdateringar.

Scottnordic utsedd till Spendency-partner på danska marknaden

Spendency och Scottnordic har den 4 juni ingått ett strategiskt partnerskap för den danska marknaden där Scottnordic kommer att vara återförsäljare av Spendency. Med sin kompetens inom strategiskt inköp och kategorihantering som Scottnordic besitter, kommer danska kunder att få ett utmärkt stöd för att implementera ett av de mest kundvänliga och lättanvända spendanalysverktygen som finns tillgängliga på marknaden.

Läs hela pressreleasen.

What are the benefits of a Spend Analysis?

A spend analysis is perhaps the most versatile analysis in all of procurement. Yet there are still people questioning if it is worth the investment in time and money. So in this post we explore the six most common benefits of a spend analysis: better performance through prioritisation, better performance by leveraging economy of skill and scale, following up on realised savings, ensuring compliance, better forecasting and budgeting and estimating environmental impact

Hjälp

Har du frågor om Spendency eller behöver du hjälp med att komma igång?
Kontakta oss!