Blogg

Här får du tips om verktyg och de senaste uppdateringar.

Spend Matters utser Spendency till ”2019 Provider to Watch”

Spendency utses som ett av 50 företag globalt att hålla extra koll på när
Spend Matters för sjätte gången tillkännager sin årliga lista ”50 Providers to Watch” i samband med ISM:s årliga konferens i Houston. Den här utmärkelsen sätter fokus på Spendency, som tillhandahåller en avancerad och prisvärd systemlösning för spendanalys på ett mycket användarvänligt sätt.
Läs mer i pressmeddelandet.

What are the benefits of a Spend Analysis?

A spend analysis is perhaps the most versatile analysis in all of procurement. Yet there are still people questioning if it is worth the investment in time and money. So in this post we explore the six most common benefits of a spend analysis: better performance through prioritisation, better performance by leveraging economy of skill and scale, following up on realised savings, ensuring compliance, better forecasting and budgeting and estimating environmental impact

Hjälp

Har du frågor om Spendency eller behöver du hjälp med att komma igång?
Kontakta oss!