Blogg

Här får du tips om verktyg och de senaste uppdateringar.

Spend Matters utser Spendency till ”2019 Provider to Watch”

Spendency utses som ett av 50 företag globalt att hålla extra koll på när
Spend Matters för sjätte gången tillkännager sin årliga lista ”50 Providers to Watch” i samband med ISM:s årliga konferens i Houston. Den här utmärkelsen sätter fokus på Spendency, som tillhandahåller en avancerad och prisvärd systemlösning för spendanalys på ett mycket användarvänligt sätt.
Läs mer i pressmeddelandet.

Spend analysis in different categories and sectors

All spend analysis is the same, but some spend analysis are more the same than others. In this post we look at what the differences are between spend analysis in direct and indirect material categories and between private and public sectors organisations.

Spendency featured in Raconteur and The Times

Spendency features in the latest Raconteur focusing on Supply Chain Innovation. We hope to encourage more organisation to adopt a data driven way of working but also to avoid the most common pitfalls when considering new analytics technology. In short user friendliness should by first, second and third as the system’s primary function is to augment the performance of procurement professionals, not do the work for them.

Hjälp

Har du frågor om Spendency eller behöver du hjälp med att komma igång?
Kontakta oss!