Blogg

Här får du tips om verktyg och de senaste uppdateringar.

Spend Matters utser Spendency till ”2019 Provider to Watch”

Spendency utses som ett av 50 företag globalt att hålla extra koll på när
Spend Matters för sjätte gången tillkännager sin årliga lista ”50 Providers to Watch” i samband med ISM:s årliga konferens i Houston. Den här utmärkelsen sätter fokus på Spendency, som tillhandahåller en avancerad och prisvärd systemlösning för spendanalys på ett mycket användarvänligt sätt.
Läs mer i pressmeddelandet.

Why spend analysis?

Although all leading procurement organisation works with spend analysis sometimes you hear people question why a spend analysis is even required to get a holistic view of an organisation’s expenditures. Here is why.

What is spend analysis?

Even though spend analysis as a concept has been around since the birth of strategic sourcing in the mid 1980s, the general knowledge of the topic remains low.  Many understand the big picture -spend has to do with the classification of expenditures, but fail to see the finer details…

Hjälp

Har du frågor om Spendency eller behöver du hjälp med att komma igång?
Kontakta oss!