Blogg

Här får du tips om verktyg och de senaste uppdateringar.

Spendency utvalt att presentera på Digital Procurement World

Vi är stolta att kunna berätta att Spendency har blivit utvalt som en av tjugo procurement startups på Digital Procurement World i Amsterdam i September 2019. Vi ser väldigt mycket fram emot att möta våra europeiska inköpskollegor och att ha möjlighet att demonstrera allt som Spendency kan!

Läs hela pressreleasen här: Spendency selected as one of 20 procurement startups at Digital Procurement World

Spend analysis in different categories and sectors

All spend analysis is the same, but some spend analysis are more the same than others. In this post we look at what the differences are between spend analysis in direct and indirect material categories and between private and public sectors organisations.

Spendency featured in Raconteur and The Times

Spendency features in the latest Raconteur focusing on Supply Chain Innovation. We hope to encourage more organisation to adopt a data driven way of working but also to avoid the most common pitfalls when considering new analytics technology. In short user friendliness should by first, second and third as the system’s primary function is to augment the performance of procurement professionals, not do the work for them.

Hjälp

Har du frågor om Spendency eller behöver du hjälp med att komma igång?
Kontakta oss!