Blogg

Här får du tips om verktyg och de senaste uppdateringar.

Spendency utvalt att presentera på Digital Procurement World

Vi är stolta att kunna berätta att Spendency har blivit utvalt som en av tjugo procurement startups på Digital Procurement World i Amsterdam i September 2019. Vi ser väldigt mycket fram emot att möta våra europeiska inköpskollegor och att ha möjlighet att demonstrera allt som Spendency kan!

Läs hela pressreleasen här: Spendency selected as one of 20 procurement startups at Digital Procurement World

Join Our Growing Team

We are looking for an entrepreneurial person, to join our small team of dedicated people to scale up our B2B SaaS solution Spendency and take it global. Find out more about the role and how to apply here.

Spend analysis in different categories and sectors

All spend analysis is the same, but some spend analysis are more the same than others. In this post we look at what the differences are between spend analysis in direct and indirect material categories and between private and public sectors organisations.

Hjälp

Har du frågor om Spendency eller behöver du hjälp med att komma igång?
Kontakta oss!