Blogg

Här får du tips om verktyg och de senaste uppdateringar.

Nu kan du integrera Spendency till e-Avrop

Att mäta, följa upp och agera på sin avtalstrohet är viktigt för alla organisationer men det kan vara en administrativt tung process. Av denna anledning har Spendency sedan tidigare byggt en integration till Tendsigns avtalsmodul och nu finns även en integration till e-Avrop. Det tror vi kommer att förenkla er inköpsvardag!

Ni som har e-Avrop och vill kunna jobba mer med avtalsuppföljning kan nu smidigt beställa en integration direkt i Spendency. Innan ni gör det behöver ni aktivera funktionen för Avtalshantering i Spendency. Själva begäran om integration görs via en knapp i verktyget som öppnar ett beställningsformulär på e-Avrops webbsida. Så fort e-Avrop har behandlat den startar integrationen automatiskt.

Om du har några frågor, eller förslag på andra avtalshanteringssystem som du tycker att vi borde bygga en integration med, vänligen kontakta oss på info@spendency.com.

Spend analysis in different categories and sectors

All spend analysis is the same, but some spend analysis are more the same than others. In this post we look at what the differences are between spend analysis in direct and indirect material categories and between private and public sectors organisations.

Spendency featured in Raconteur and The Times

Spendency features in the latest Raconteur focusing on Supply Chain Innovation. We hope to encourage more organisation to adopt a data driven way of working but also to avoid the most common pitfalls when considering new analytics technology. In short user friendliness should by first, second and third as the system’s primary function is to augment the performance of procurement professionals, not do the work for them.

Hjälp

Har du frågor om Spendency eller behöver du hjälp med att komma igång?
Kontakta oss!