Blogg

Här får du tips om verktyg och de senaste uppdateringar.

Nu kan du integrera Spendency till e-Avrop

Att mäta, följa upp och agera på sin avtalstrohet är viktigt för alla organisationer men det kan vara en administrativt tung process. Av denna anledning har Spendency sedan tidigare byggt en integration till Tendsigns avtalsmodul och nu finns även en integration till e-Avrop. Det tror vi kommer att förenkla er inköpsvardag!

Ni som har e-Avrop och vill kunna jobba mer med avtalsuppföljning kan nu smidigt beställa en integration direkt i Spendency. Innan ni gör det behöver ni aktivera funktionen för Avtalshantering i Spendency. Själva begäran om integration görs via en knapp i verktyget som öppnar ett beställningsformulär på e-Avrops webbsida. Så fort e-Avrop har behandlat den startar integrationen automatiskt.

Om du har några frågor, eller förslag på andra avtalshanteringssystem som du tycker att vi borde bygga en integration med, vänligen kontakta oss på info@spendency.com.

Join Our Growing Team

We are looking for an entrepreneurial person, to join our small team of dedicated people to scale up our B2B SaaS solution Spendency and take it global. Find out more about the role and how to apply here.

Spend analysis in different categories and sectors

All spend analysis is the same, but some spend analysis are more the same than others. In this post we look at what the differences are between spend analysis in direct and indirect material categories and between private and public sectors organisations.

Hjälp

Har du frågor om Spendency eller behöver du hjälp med att komma igång?
Kontakta oss!