Blogg

Här får du tips om verktyg och de senaste uppdateringar.

Spendency och MediusFlow i pre-connected cloud

Spendency och fakturahanteringslösningen MediusFlow har nu ett spännande samarbete där de båda lösningarna integreras via ett s.k. pre-connected cloud. Organisationer som hanterar sina leverantörsfakturor i MediusFlow kan, genom en enkel knapptryckning, snabbt få ut hela sin spenddata på bara några sekunder, något som annars kan ta flera veckor att få fram. När man väl har fått ut spenddatan på ett så enkelt sätt har man alla möjligheter att börja arbeta proaktivt med sin spend och sina inköp. Spenddatan kan överföras direkt från MediusFlow till Spendency och på några minuter är ni igång och kan börja få kontroll över er spend. Spendency kräver ingen installation och inte heller några förkunskaper.

MediusFlow är ett system för elektronisk fakturahantering som ger användaren ökad automatisering , mindre manuellt arbete, smidig hantering och bättre kontroll. Företag som använder MediusFlow kan automatisera fakturahanteringen till den grad att upp till 95 % av leverantörsfakturorna når slutbokning utan något manuellt arbete. Läs mer om MediusFlow här.

Vi kommer under hösten att bjuda in till ett webinar där vi demonstrerar och visar fördelarna med de två lösningarna och samarbetet.  Vill du redan nu veta mer om möjligheterna med MediusFlow och Spendency, kontakta Daniel Saraste på Medius: daniel.saraste@medius.se eller Nils Lundgren på EFFSO och Spendency: nils.lundgren@effso.se

Join Our Growing Team

We are looking for an entrepreneurial person, to join our small team of dedicated people to scale up our B2B SaaS solution Spendency and take it global. Find out more about the role and how to apply here.

Spend analysis in different categories and sectors

All spend analysis is the same, but some spend analysis are more the same than others. In this post we look at what the differences are between spend analysis in direct and indirect material categories and between private and public sectors organisations.

Hjälp

Har du frågor om Spendency eller behöver du hjälp med att komma igång?
Kontakta oss!