Blogg

Här får du tips om verktyg och de senaste uppdateringar.

Spendencys hemsida får nytt utseende och Spendency får ny logga.

Spendencys hemsida får nytt utseende och Spendency får ny logga. Nu genomför vi en ansiktslyftning av Spendency. Hela hemsidan blir snyggare, smidigare och smartare. Spendency har fått en ny logga och snart kommer ett nytt färgshcema introduceras i själva verktyget. Allt för att det ska bli enklare för dig som ny kund eller användare att läsa om och arbeta i Spendency.

Join Our Growing Team

We are looking for an entrepreneurial person, to join our small team of dedicated people to scale up our B2B SaaS solution Spendency and take it global. Find out more about the role and how to apply here.

Spend analysis in different categories and sectors

All spend analysis is the same, but some spend analysis are more the same than others. In this post we look at what the differences are between spend analysis in direct and indirect material categories and between private and public sectors organisations.

Hjälp

Har du frågor om Spendency eller behöver du hjälp med att komma igång?
Kontakta oss!