Blogg

Här får du tips om verktyg och de senaste uppdateringar.

Spendency kommer att utvärderas av Spendmatters.

Spendency kommer att utvärderas av Spendmatters. Spendmatters är en sida/blogg som fokuserar på att rapportera om allt som händer inom dessa områden: eProcurement, e-invoicing, P2P, group purchasing organizations (GPOs), leveraged buying/leveraged contracts, supplier enablement, supplier networks, supplier information management, vendor management, supply chain risk, services procurement (general), services procurement (category specific), vendor management systems (VMS), managed services providers (MSPs), supplier risk, e-sourcing, strategic sourcing, contract management, spend analysis, savings implementation and supply chain management (direct materials demand aggregation, multi-tier visibility, planning and forecasting). De utvärderar och tycker även till om företag, system och lösningar. Vi hoppas att vi får ett fint betyg från dem. Här kan du läsa om Spendency på Spendmatters.com.

Join Our Growing Team

We are looking for an entrepreneurial person, to join our small team of dedicated people to scale up our B2B SaaS solution Spendency and take it global. Find out more about the role and how to apply here.

Spend analysis in different categories and sectors

All spend analysis is the same, but some spend analysis are more the same than others. In this post we look at what the differences are between spend analysis in direct and indirect material categories and between private and public sectors organisations.

Hjälp

Har du frågor om Spendency eller behöver du hjälp med att komma igång?
Kontakta oss!