Blogg

Här får du tips om verktyg och de senaste uppdateringar.

Spendency kommer att utvärderas av Spendmatters.

Spendency kommer att utvärderas av Spendmatters. Spendmatters är en sida/blogg som fokuserar på att rapportera om allt som händer inom dessa områden: eProcurement, e-invoicing, P2P, group purchasing organizations (GPOs), leveraged buying/leveraged contracts, supplier enablement, supplier networks, supplier information management, vendor management, supply chain risk, services procurement (general), services procurement (category specific), vendor management systems (VMS), managed services providers (MSPs), supplier risk, e-sourcing, strategic sourcing, contract management, spend analysis, savings implementation and supply chain management (direct materials demand aggregation, multi-tier visibility, planning and forecasting). De utvärderar och tycker även till om företag, system och lösningar. Vi hoppas att vi får ett fint betyg från dem. Här kan du läsa om Spendency på Spendmatters.com.

Spend analysis in different categories and sectors

All spend analysis is the same, but some spend analysis are more the same than others. In this post we look at what the differences are between spend analysis in direct and indirect material categories and between private and public sectors organisations.

Spendency featured in Raconteur and The Times

Spendency features in the latest Raconteur focusing on Supply Chain Innovation. We hope to encourage more organisation to adopt a data driven way of working but also to avoid the most common pitfalls when considering new analytics technology. In short user friendliness should by first, second and third as the system’s primary function is to augment the performance of procurement professionals, not do the work for them.

Hjälp

Har du frågor om Spendency eller behöver du hjälp med att komma igång?
Kontakta oss!