Blogg

Här får du tips om verktyg och de senaste uppdateringar.

Nu har Spendency återförsäljare i flera länder än Sverige.

Nu har Spendency återförsäljare i flera länder än Sverige. Ta en titt på vår Kontaktsida för att se i vilka länder vi finns.

Join Our Growing Team

We are looking for an entrepreneurial person, to join our small team of dedicated people to scale up our B2B SaaS solution Spendency and take it global. Find out more about the role and how to apply here.

Spend analysis in different categories and sectors

All spend analysis is the same, but some spend analysis are more the same than others. In this post we look at what the differences are between spend analysis in direct and indirect material categories and between private and public sectors organisations.

Hjälp

Har du frågor om Spendency eller behöver du hjälp med att komma igång?
Kontakta oss!