Blogg

Här får du tips om verktyg och de senaste uppdateringar.

Inköp24 uppmärksammar lanseringen av Spendency: Svenska Effso

Inköp24 uppmärksammar lanseringen av Spendency: Svenska Effso, som arbetar med att utveckla inköpsorganisationer, har utvecklat ett verktyg för spendanalys som man nu släpper som en egen produkt. Målet var att skapa ett verktyg som var enklare och använda och inte så dyrt som de verktyg som finns på marknaden idag. Läs hela artikeln här.

Join Our Growing Team

We are looking for an entrepreneurial person, to join our small team of dedicated people to scale up our B2B SaaS solution Spendency and take it global. Find out more about the role and how to apply here.

Spend analysis in different categories and sectors

All spend analysis is the same, but some spend analysis are more the same than others. In this post we look at what the differences are between spend analysis in direct and indirect material categories and between private and public sectors organisations.

Hjälp

Har du frågor om Spendency eller behöver du hjälp med att komma igång?
Kontakta oss!