Referenser

Här kan du se och läsa om vad några av våra kunder tycker.

"Vi använde oss tidigare av en Excellösning som krävde stor handpåläggning. Det innebar att vi inte arbetade så mycket med spenden som vi borde ha gjort. Spendency har gett oss möjligheten att ta tag i vår spend på riktigt och få full kontroll och transparens på ett mycket smidigt och effektivt sätt."

Kenneth Österman, Cheif Procurement Officer på Swedavia AB

"Spendency har gjort vårt arbete så mycket enklare och effektivare! Före Spendency hade vi en ganska komplicerad lösning som krävde stort underhåll. Nu med Spendency går det snabbt, lätt och smidigt att få fram och förmedla den information vi vill."

Kent Mobrin, Purchasing Analyst på Svenska spel

"Vi använde oss tidigare av ett välkänt system för att hantera vårt spend, men valde att byta till Spendency. Spendency har bra funktionalitet är lätt administrerat där vi har kontrollen själva över regelverket, samt är mer kostnadseffektivt. Vi är mycket nöjda med Spendency!"

Peter Helinder, Head of Supply Chain Development & Support på SAS

"Tidigare hade vi inget system för att hantera vår spend. Nu, med Spendency, har vi fått ökad transparens och kontroll på våra kostnader. Vi har nu möjlighet att driva olika kategoriprojekt på ett bättre och effektivare sätt. Vi är mycket nöjda med systemet och den support vi får av Spendency!"

Susanne Stenman, Inköpschef på Klövern

"Etter flere fusjoner var Aker BPs spend-data fordelt i tre ulike finanssystemer. Spendency gav oss oversikten på meget kort tid og på tvers av alle finansløsningene. Med Spendencys mange relevante dashboards og intuitive brukergrensesnitt gikk implementeringen hurtig. Vi finner Spendencys smidighet ved kategorisering av spend verdifull, fordi vi effektivt kan skifte kategorisering av både historisk og fremtidig spend."

Torgeir Brenne, Category Manager på Aker BP

Kunder till Spendency i offentlig sektor: Jönköpings kommun, Jordbruksverket, Lantmäteriet, Landstinget Västernorrland, Riksdagsförvaltningen, Tullverket, Energimyndigheten, HY Helsingfors universitet, Högskolan Väst, Sollentunahem, Sveriges tekniska forskningsinstitut, Örebro läns landsting, Södermanlands läns landsting

Kunder inom tillverkande industri: Arla plast, Envirotainer, Mycronic, Nibe, Permobil, Thermofischer, SCA, AkerBP, Sobi

Kunder inom bygg och fastighet: Akademiska hus, Akelius fastigheter, AMF fastigheter, Caverion, Klövern, Peab, Riksbyggen, Specialfastigheter, Svenska bostäder

Kunder inom produkter och tjänster: ICA, Systembolaget, Proservia, Unibet, Teracom, Elite Hotels, Lernia, Parks & Resorts, Manpower, Swedavia, Länsförsäkringar, Skandia, Storebrand, Svenska kyrkan, Kunskapsskolan

Prova spendency i 14 dagar

Det är alltid enklare att prova sig runt på egen hand för att se vad man tycker. Vi har förberett en demodatafil som du kan använda eller så använder du egen skarp data. Du har alltid en kostnadsfri provperiod på två veckor och kan uppgradera din plan vid senare tillfälle.

Prova Spendency