Bakgrund

Spendency är utformat av EFFSOs medarbetare. Personer som dagligen arbetar med att hantera spenddata.

Framtagen av användare för användare

Spendency är framtaget av personer som under många år arbetat med att hantera spenddata. Vi har erfarenheter från flera andra systemlösningar men tycker inte att någon av dessa har mött våra behov. Vårt fokus har därför legat på att skapa ett verktyg som:

  • Tillåter användaren att själv enkelt hantera den data man vill bearbeta
  • Är intuitivt att navigera i och arbeta med
  • Håller en prisnivå som tillåter alla att arbeta med spendanalys på rätt sätt

Spendency ägs av EFFSO och VISMA och drivs gemensamt som ett joint venture.

EFFSO

EFFSO är experter på inköp och det vill vi att även våra kunder ska bli! EFFSO består av kvalificerade och engagerade medarbetare, alla med en bakgrund inom inköpsområdet. Vi har ett stort nätverk inom inköpsvärlden och när det händer saker på inköpsområdet då är vi de första att veta vad, hur och när. Vi erbjuder våra kunder lösningar inom rekrytering, utbildning, interim management, konsultverksamhet och outsourcing. Vi erbjuder även ett molnbaserat verktyg för spendanalys, ”Spendency”. Eftersom vi vill dela med oss av vår kunskap så lägger vi ut mycket av vår verktygslåda på nätet, fritt för alla att använda. EFFSO omsätter ca 100 MSEK och är idag ca 80 personer fördelade på Stockholm, Göteborg och Oslo.

VISMA

VISMA Commerce är Nordens största leverantör av inköps-, upphandlings- och anbudstjänster. Fler än 40 000 anbud lämnas samtidigt i företagets upphandlingssystem och man hanterar 100 000 ordrar och 300 000 fakturor till ett transaktionsvärde av 7 miljarder kronor.

Hjälp?

Har du frågor om Spendency eller behöver du hjälp att komma igång?
Tveka inte att kontakta oss!

Ställ en fråga +46 8 440 39 30